29 maj 2009

Musikfoto...

RAJSON´S MusikFoto har som sista tema för våren, MAMMA. Min mor dog för 2 år sedan och vi hade urnsättning på Mors dag för 2 år sedan. Så därför känns det naturligt att just denna helg ha med en bild från densamma.
Mitt val av låt blir John Lennons "Mother" av det enkla skälet att texten på nåt vis
skildrar vår relation ganska bra!


Glöm inte att "träffa" de andras "mödrar"!

28 maj 2009

FredagsFoto...

Insekt!! Temat på FredagsFotot är hur kul som helst. Åsa Gillar Rosa har underbart roliga och annorlunda teman. Var ute i kväll och lyckades fånga denna lilla "gynnare".

Glöm inte de andras INSEKTER!

22 maj 2009

MusikFoto...

Temat för veckans MusikFoto hos Rajson är DJUR! Jag valde ett foto på en häst vi möter varje dag när jag och min hund är ute och går. Valet av låt är inte alls svårt. Det blir min stora idol Patti Smith och hennes klassiker från 1975-76 "Horses! Ha lite tålamod med låten, den är lite trög i början men sedan svänger det hejdlöst!!! Glöm inte att kolla in de andras djur HÄR!

21 maj 2009

FredagsFoto..

Nu var det ett tag sedan jag var med på någon fotoutmaning. Blev lite sugen idag när Åsa gillar Rosa har Ying och Yang som tema på FREDAGSFOTO. Får äntligen använda ett foto som jag inte har vetat vad jag skulle ha den till. Vackert och fult. Rent och smutsigt. Liv och död. Svan och f.d. svan!!

Glöm inte att titta på de andras kontraster!!

18 maj 2009

"Det var länge sen jag...

...plocka några blommor! Det var länge sen jag skrev en liten blogg!!" En liten travesti på Östen Warnebrings ( som jag egentligen inte tål) gamla schlager men jag tycker att den passar bra in på mig idag. Har haft ett totalhaveri på min "interna hårddisk"-hjärnan och inte haft varken lust eller energi att skriva. Knepigt, men så kan bli så emellanåt. Våren och sommaren är här och trädgårdsarbetet tar mycket tid. Just ikväll värker ryggen och axlarna efter ihärdigt grävande, bärande och skottande! Men det är samtidigt så härligt och mellan varven så slänger jag mig i hammocken och kollar på alla våra fåglar som vi envist matar. De blir så bortskämda de stackars små krakarna!!!