18 september 2009

MusikFoto - Rajson

Temat hos Rajson och MUSIKFOTO denna vecka är DANS. Rajsons fotoutmaningar är alltid spännande och utmanande. Denna vecka väcks speciella känslor till liv.Jag har alltid älskat att dansa och det gör jag fortfarande om än inte så ofta. När jag var "ung och vacker", är numera bara OCH, så gick vi på ett lokalt litet "disco" hemma i Småland. Vi var kanske 40-50 personer som mest men vi "shakade" loss något alldeles kolossalt. Favoritmusiken var då soul och valet av musik blir Arthur Conley och "Sweet Soul Music". En alldeles underbart svängig souldänga!
Fotot tog jag i Central Park , New York i våras och visar dagens "soulungdomar" som uppträder/dansar här och var i parken. Glöm inte att kolla in de andra deltagarnas "hits"!
7 kommentarer:

Golfhustrun sa...

Åh en härlig härlig låt! Även fast jag är 24 år så älskar jag den och har oerhört svårt att sitta stilla när jag hör den.

Bra val och underbar bild!

EnviroSheila sa...

Inga svenska ungdomar som känner till svenskt kaffe på bilden nej... då hade de nog tänkt över sitt färgval på kläderna ;)

christermagister sa...

Oj, här var det så svängigt att jag nästan började dansa med mig själv! :-)

sinneskatten sa...

Ler gott och har väldigt svårt att sitta still!
Oj så viga de är på bilden.

sinneskatten sa...

Ler gott och har väldigt svårt att sitta still!
Oj så viga de är på bilden.

MarySaintMary sa...

Skön låt, verkligen!

rajson sa...

Oj, oj vilken härlig gammal goding.HAr suttit här och viftat på tårna. Maken tittar lite undrande som vanligt men vägrar bli uppbjuden!
HA det gott!