29 april 2009

New York...

Vi har varit en sväng i New York!! Vilken underbart härlig stad. 10 dagar och jag har bara sett en bråkdel av staden. Vi bodde centralt på Manhattan, jag har promenerat så mycket att jag blivit minst 10 cm kortare och går numera på vaderna!
Tänkte visa er några av alla foton jag tog under resan. Jag vill åka dit igen! I morgon helst. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att bo i New York.
Fast det var dyrt som f-n. Kronan vår är ju inte så högt värderad i dessa dagar.

Central Park - i sommarvärme

Ground Zero - en gigantisk byggarbetsplats numera

Två bilder får räcka för idag. Vem vet det kanske kommer fler bilder och en eller annan berättelse från "over there"!

5 kommentarer:

åsa gillar rosa sa...

Jag som aldrig varit där skulle gärna se lite fler bilder....

Camilla sa...

Tyckte väl att du gick lite konstigt idag. Kan jag ärva din skogarderob?

Pia sa...

Hahahhahahah...Camilla då!! Jag tror inte du gillar joggingskor, för det är det enda som min stumpar till tortyrredskap går ned i!!!

Pia sa...

Åsa! Det kommer mera snart!! Du måste bara åka dit om du har möjlighet!!

Peter Olofsson sa...

Hej! Idag "kör" jag en liten "fuling" för den goda sakens skull. Ja många hävdar ju att de gör goda saker, men jag är ganska säker på att just jag gör det som för ett halvår sedan drog igång en blogg om en förfrågan om det behövdes en ny Smärt och patientförening i Sverige. Att frågan nu med ja är besvarad det är en självklarhet har jag märkt, får ett tiotal mail om det dagligen inte så många kommentarer på själva bloggen, men har upptäckt att många sjuka inte vill synas, man känner sig osäker och sårbar! Nu hoppas jag för allt i världen att du är helt frisk, för det vill man ju önska alla att just få vara det, det jag menar med "fuling" är att på detta sett göra lite "reklam" för att föreningen och bloggen finns i fall att man känner någon som kanske skulle kunna vara intresserad att skriva en rad, berätta sin historia eller liknade, letar material för fullt allt som berör graviditets problem, fysisk smärta, sjukdom, cancer, rehabiltering, sjukvård och självklart friskhet av alla dess former Jernsaxen vill vara en blogg som inte fastnar i och gräver ner sig i elände, det finns mycket bra också som kan komma ur "sjukdom". Som sagt vill bara tala om att jag/vi finns på din fina och trevliga blogg som jag nu ska läsa mer i. Har själv en anna "vanlig" blogg som handlar om allt och ingeting, mig hittar du på www.oumberligating.blogspot.com
Ja, det här blev långt och hoppas du inte blir upprörd, men det här kan ju vara ett sett att själv bredda sin blogg och få nya läsare.
Ingenting handlar om pengar eller reklam vill jag poängtera, har mina orsaker till det. Berättar gärna mer om det och varför. Bl a är man helt fri på det sättet, kan skriva vad man vill, självklart utan att såra!
Tack för att jag fick "stjäla" lite utrymme i ditt kommentarsfält(ler) Så önskar jag avslutningsvis en trevlig helg!
Mvh ifrån Peter Olofsson!