3 augusti 2008

Havsbad och ja, vad då??

Vi åkte tidigt imorse till Åhus hundbad. Lisa hade abstinens, hon hade inte badat på minst 2 dagar. Hon led och såg så deprimerad ut att det fanns liksom inget att välja på! En härlig morgon, nästan inte en människa, lite vind, INGEN sol, inget regn precis lagom temperatur för en strandpromenad. Hundbadet ligger granne med ett skjutfält, det är ju lite lustigt att rasta sin hund bland bomber och granater som ett otal skyltar varnar för! Gissar att det mest är "skrämskott"!!!!!!
Vi fikade och satt facinerade och tittade på Lisa som "tokbadade" hela tiden. Hon hade knapppt tid att äta sin mat som vi hade med. Jag tog en massa foton och njöt av dagen. Imorgon är det arbetsdag igen och jag måste säga att det just nu tar emot att gå dit.
Väl hemma igen var den lilla hunden totalt slut och har tillbringat dagen med att sova nästan hela tiden. Jag har hämtat långa brädbitar, typ runda och platta nedtill, köpt schakel och slagit en "åtta på dubbel tamp". Vad allt detta betyder ber jag att få återkomma till. Misstänker att ni nu är mer än nyfikna, eller hur??

1 kommentar:

Angelica sa...

Vad är schakel?????? nå´t slags snöre - roliga, hemmagjorda tuggknutar till Lisa så klart, varför tänkte jag inte på det med en gång!
Brädbitar, runda o platta nedtill -skulle kunna vara brännbolls...eller vänta nu, nytt staketmateriel eller, vänta nu,... hm...hm hm, kanske ett par ÅROR :D
UIII, vad jag e bra på att gissa.
KRAM
Angelica