18 augusti 2008

Totalt misslyckande...

Allvarligt talat, jag blir så trött och matt på våra elitidrottsmän- och kvinnor. Den ena floppen efter den andra. De har haft 4 år på sig att träna max och se till att pricka den s.k. formtoppen. Men vad händer?? Jo, de allra flesta ballar ur, har bekymmer med blixtlås, ramlar över 1:a häcken. segar ihop och lyckad inte ens ta sig till finalen. Dessa elitidrottar skall föreställa gräddan av våra idrottare men jag tycker mer det liknar surdeg. Andra länders idrottare tar i så dom nästan dör och ger aldrig upp. Man ser suget efter medalj i deras ögon, deras mentala inställning är helt annorlunda än våra svenska medaljhopps(an)! Jag måste också säga när det gäller brottare-Ari och bronset så tycker jag nog att det var tramsigt att gå upp i matchen om bronset efter att ha demonstrerat sitt missnöje, han borde varit konsekvent och fullföljt sin protest. Trotsigt beteende som givetvis inte renderar något annat än rubriker världen över!
Nej, som vanligt sitter jag och skäms framför TV.n. Sen tvingas jag ovanpå det lyssna till diverse bortförklaringar som gör att den sura smaken i munnen blir bitter. Jag har tröttnat totalt OS. Orkar inte se eländet längre!!

1 kommentar:

Eva sa...

Kan bara hålla med. Blir häpen när de ömkar Kallur ... det står:" hon fick andra gradens brännskada". Oj då stackars henne! Det visade sig vara ett vanligt hederligt skrubbsår!!
Gnällspikar är de hela bunten!