8 augusti 2008

Namnförslag önskas...

Jaha, då var det dags för er läsare att göra en insats!! Jag tänkte som så att eftersom ni är så duktiga på att skriva kommentarer och dela med er av era åsikter så skall ni nu få chansen att komma med förslag på vad vår båt skall heta! Ja, ni läste rätt, vi har köpt oss en båt men det lilla livet har ännu inget namn och det behöver hon ju ha, eller hur?
Jag välkomnar alla era förslag och hoppas nu att ni låter fantasin flöda. Kanske kan det bli så att det vinnande namnet vinner något! Hmm, jag skall tänka ut något trevligt pris under helgen. Kom nu ihåg att båtar i regel är kvinnor så det är ingen idé att ni föreslår pojknamn. Så fort hon ligger i sjön skall jag ta lite foton av henne som ni skall få se. Vattnet måste bara stiga lite och jag behöver hjälp av en snäll granne som har en nätt liten båtkärra. Hon måste ju ligga så nära oss som möjligt. Här följer en kort beskrivning som kanske kan ge er lite inspiration:

Vit botten, rund och go, 2-3 kanske 4 sittplatser och dessa är målade ljusblå/himmelsblå. Träåror och en liten smäcker el-motor har hon med. Okej, gott folk nu sätter jag mig ned och inväntar era förslag. Må bäste man/kvinna vinna!


P.S. Hittade denna på nätet. Jag bryter ihop så rolig den är! Måste vara
en Göteborgare som är upphovsman/kvinna! D.S.


2 kommentarer:

Ove sa...

Hej mina kära svägerskor!
Nu tycker jag att ni blivit riktiga
Svenssons.
Med hus , stadsjeep och nu båt.
Mitt förslag är BIGGE.
efter systrarna Birgitta.
kram OVE

Counseler Pia sa...

Hmm. det var inget dumt förslag min käre Ove! Starkt bidrag, helt klart.Och ja, du har nog rätt, det är Svensson-varning utfärdad här i Nordost! Heheheheheheheh
Kram!