8 oktober 2008

En Onsdag i Nådens år 2008...

En helt vanlig onsdag i nådens år 2008. Upp i ottan, ut med hunden och iväg till min arbetsplats. Har huvudvärk och en molande "värk i själen"! Det finns, som bekant, dagar när man kanske borde stannat hemma. Kan säga att det har varit en sån idag.
Efter morgonsamling, social rond, ett hembesök hos en, för mig, ny patient, lunch, nytt hembesök hos ny patient, journalskrivande och avslutningsvis avdelningskonferans känner jag mig totalt urlakad. Egentligen ingen ovanligt fulltecknad eller stressig dag men seg och tung för min del.

Varje steg har varit tungt och allt har kännts motigt. Noll inspiration, lite, nästan ingen arbetsglädje, en dundrande huvudvärk i kombination med en vag känsla av sorg.

Som tur är avslutas dagen i alla fall med ett antal rungande skrattsalvor, jag har nämligen varit provpublik på stadsteatern i Lund. Anders Jansson och Johan Wester ( Hipp Hipp ) skulle provköra sin nya föreställning "500". De är fullständigt galna "di däringa pågarna". Vi blev både roade och aktiverade på samma gång! Jag tror att jag måste köpa biljetter till föreställningen som har premiär 30:e oktober.

Avslutningsvis lite foton från en promenad vid sjön som vi gjorde i söndags. Stormvindar och ösregn nästan hela dagen, iklädda regnkläder och stövlar, begav vi oss och tro det eller ej men efter en kort stund bröt solen fram och det blev en ljuvlig höstpromenad.
1 kommentar:

Namn: Eva sa...

Tuff dag låter det som MEN du vet att efter regn kommer solsken!!! Plattityd?! Ja, jag vet!