13 oktober 2008

Stjärnor på is...?

I förrgår kväll tittade jag på TV4´s lördagsunderhållning, Stjärnor på is, för andra gången. Alltså, allvarligt talat, är detta spektakel underhållning eller vad? Jag gillar C. Gynning & C. Berg, de är roliga, skärpta och bjussar på sig själva men juryn! Vilka är de och hur har dom valts in i juryn? Torra, tråkiga, stela och verkar leva på gamla meriter som ingen, eller i alla fall väldigt få, känner till. 0 dynamik, 0 humor, 0 koll! Nej byt ut dem genast! Sätt in Bert Carlsson, Kishti Tomita, Gunde Svan, Babben Larsson och Jonas Gardell, det hade blivit en jury som hetat duga det! Deltagarna då, tänker ni? Vad skall hon nu säga om dem? Ja, vad finns det att säga egentligen förutom att de gör så gott de kan. MEN jag kan inte låta bli att fälla lite omdömen i alla fall.
Tony Irwing - "mannenmed2knänochenöverläpp". Han har rytmen i blodet men saknar ryggrad. Grimaserar med hela ansiktet och försöker se ledsen ut när han får dåliga poäng.
Torgny Mogren - "hjälptamighärifrån", som ser ut som om han skäms hela tiden. Kan åka lite skridskor men...nej!
Rafael Edholm - "narcissuspåis". totalt egocentrerad, med ett stort behov av att isen är så blank att han kan se och beundra sig själv i den. Jag pallar inte sånt!
Lars Frölander - "jagärsvårtskadadihanden", åker faktiskt okej men sen är det inte mer.
Marie Serneholt -"popstjärnaA-teen", är lite som Bambi på is och säkert lika söt, i mångas ögon, men det räcker inte heller.
Malin Ewerlöw - jagären gammalfriidrottsstjärna", kämpar på med gott mod och jag börjar se att hon i alla fall har glimten i ögat, vilket hon lär behöva.
Jesper Blomgren "fotbollfotbollfotboll", är en av de duktigaste på att åka skridskor, vilket förvånade mig. Går säkert långt men sen då? Fotboll?
Josefine Sundström - "hennevetjagingetom", gör så gott hon kan. Ingen skugga faller över henne.
Christian"Kicken"Lundqvist - "ja,sejagärenriktighårdrockskillejag", men snälla du, det ser inte vackert ut när du åker skridskor och tuggar tuggummi samtidigt! Sluta!
Marcus Fagervall - "jagvannidolochharsvårtmedkarriärennu", helt klart den som åker bäst skridskor och är mjukast i kroppen. Hoppas han vinner, men sen då?


Nej, hörni, allvarligt talat så är jag kanske lite väl stygg men jag förstår faktiskt inte vitsen med programmet. Det är på tok för långt och segt. Inga intriger och skandaler, inga ormar eller umbäranden, ingen sand och inga insekter osv.! Tack gode Gud för att ROBINSSON skall börja igen till våren!!! DÅ skall jag sitta klistrad vid rutan för tacka vet jag när vanligt folk gör sig till åtlöje och åter bevisar att vi människor är ett narcissistiskt, intrigant och slugt släkte!!!

3 kommentarer:

åsa gillar rosa sa...

jag håller med dig!
åsa

Anonym sa...

Håller oxå med! Vem gillar denna smörjan?!

//SYSTER EVA

Anja sa...

Alltså, uppriktigt sagt! Detta är den bästa recensionen jag hört om denna, totalt ointressanta spektakel.
För min del räcker det med Idol och Let's dance!

mvh, Anja