27 oktober 2008

Jag bär hellre ved än blir buren....

Häromdagen när jag surfade runt i cybervärlden fann jag en märklig sak på en sida. Jag vet inte om ni kommer ihåg mitt inlägg om olika saker som gjorde mig förvånad? Spelar egentligen ingen roll men eftersom jag på mitt lite naiva sätt har trott att jag inte skulle kunna bli förvånad över något/någon mer i livet men jag har nu åter "tappat hakan"! Det handlar återigen om en lite udda företeelse och jag har då aldrig tidigare hört talas om denna "lusta". Som ni märker försöker jag hålla er på sträckbänken men nu är det dags att ta "bladet från munnen".

Företeelsen jag förvånas, förundras och delvis frustreras över är, att det finns människor( gissar att det företrädesvis är män)som tycker om att bära avsvimmade(eller medvetslösa ?) kvinnor. Sidan jag hittade till, via en annan blogg, är fullkomligen fylld av bilder, videoclip och annat som enbart avbildar män som bär omkring på kvinnor! Det handlar säkert om någon slags fetisch-grej men gode tid, jag förstår ingenting.

Jag erkänner direkt att jag inte gjort så hemskt stora efterforskningar om hur vanligt det här fenomenet är eller varför det finns men jag kan inte låta bli att fundera över hur det hänger ihop? Är det själva bärandet som är härligt? Är det att kvinnan är okontaktbar? Handlar det om hjälplöshet? Är det en "dröm" om att själv bli buren? Är det ett uttryck för att kvinnor i allmänhet är mest lockande, vackra, sexiga eller åtråvärda när de är tysta, avsvimmade och inte gör motstånd?

Jag kan inte låta bli att det dyker upp en hemsk tanke eller två när jag funderar på det. Kan det vara så att det ultimata bärandet är när kvinnan är död? Kan det vara så att alla medel är tillåtna och att ett sätt att få kvinnor i denna "position" är att lägga nåt sövande i vinet, drinken eller kaffet?

Jag vet, jag har inga belägg för att det skulle vara så hemskt som jag inbillar mig men håll med om att det väcker både en och två funderingar över motivet och tillfredställelsen. Eller?
Undrar också huruvida det finns män som vill bli burna av kvinnor? Vad är grejen med det i så fall?
Finns säkert en förklaring till detta men, men. Jag säger i alla fall att jag återigen blivit kolossalt förvånad och för min egen del, så bär jag hellre ved än att själv bli buren!!

1 kommentar:

Namn: Eva sa...

Jag bär också hellre ved och tunga matkassar! Det finns så mycket sjuka människor därute ... det blir man varse om ofta!