5 september 2008

Censurvarning...

Hahahahhahah...hittade denna bilden på nätet. Totalt helgalen, snuskig och hemsk men ack så kul. Observera att ni måste klicka på bilden för att kunna läsa texten.
Jag hoppas att jag aldrig blir senil och virrig på ålderns höst och börjar att sätta mina kläderna "bakochfram". Åtminstone inte underkläderna! När jag tänker efter är det ju i och för sig inget nytt när det gäller mig!

När jag var liten och satte ett livstycke eller en tröja "bakochfram" kom min saliga mor rusande som en tjur och slet tröjan av mig. Jag var tvungen att ta en nytt livstycke/ tröja på mig eftersom det betydde otur att bara vända den rätt och ha den på. Hon sa att hela dagen skulle bli förstörd och något hemskt skulle hända! Alternativet till att byta till ett helt nytt plagg var, enligt mamma, att vända den på utan att dra den över huvudet! Förstår ni? Dra ur armarna ur ärmarna och snurra den rätt på kroppen! Ja såna ideér hade hon! Skrock och vidskepelse är egentligen rätt kul och jag måste nog bekänna att jag har en hel del såna laster men det blir kanske några sådana bekännelser nästa inlägg!